Naš tim je sastavljen od stomatologa specijalista sa zavidnim internacionalnim iskustvom i mlađih kolega predanih poslu, koji se permanentno usavršavaju u primeni najnovijih naučno-tehnoloških dostignuća iz oblasti stomatologije.

ISTORIJAT

Dr Zvonko Ostojić sa još šesnaest kolega, učestvovao je u osnivanju prve stomatološke komore Srbije, koju su tada činili svega 17 stomatologa.

Po osnivanju stomatološke komore Srbije otvorio je svoju privatnu ordinaciju u ulici Save Kovačevića 53 (sada Mileševska ulica).

1993. godine otvara i drugu ordinaciju u ul. Nemanjinoj 36 za oralnu hirurgiju i implantologiju, pod nazivom Specijalistički centar Slavija, u kojoj operiše sa više profesora Stomatološkog fakulteta iz Beogradu, a najduže sa tadašnjim docentom, a sada profesorom, dr Zoranom Stajčićem.

Ova ordinacija i danas postoji na istoj adresi pod nazivom Dental centar Slavija.

PRVA ORDINACIJA I ČEKAONICA U ULICI SAVE KOVAČEVIĆA

Druga ordinacija specijalistički centar slavija nemanjina 36
DRUGA ORDINACIJA SPECIJALISTIČKI CENTAR SLAVIJA NEMANJINA 36
Aparat za anesteziju eksponat - Dental centar Slavija
APARAT ZA OPŠTU ANESTEZIJU SA KOJIM SMO POČELI DA RADIMO PRE VIŠE OD 30 godina (danas kao muzejski eksponat)
Play Video about Dental centar Slavija Spot 1993

SPOT iz 1993.

Zvonko Ostojić generalni direkor Galenike - Dental centar Slavija
2001 – 2004 Dr Zvonko Ostojić Generalni direktor Galenike a.d., najveće fabrike lekova i dentalnih proizvoda u Srbiji

Šta nas karakteriše?

  • S obzirom na izuzetno međunarodno iskustvo i višedecenijski rad u našoj privatnoj ordinaciji, kod nas možete dobiti najviši kvalitet svih vrsta stomatoloških intervencija, kao u najboljim ordinacijama zemalja EU (prevashodno u Nemačkoj i Švajcarskoj).

  • Posebno ističemo veliko znanje i iskustvo iz oblasti implantologije, koje je stečeno višegodišnjim edukacijama i radom u Nemačkoj, od samih početaka uvođenja implantologije u širu praksu.

  • Jedna smo od malobrojnih ordinacija koja izvodi zahtevne oralnohirurške zahvate, po potrebi i u opštoj anesteziji. Analgosedaciju i opštu anesteziju sprovodi specijalista anesteziologije. Pored oralnohirurških intervencija koje se mogu izvesti samo u opštoj anesteziji, ovaj način anestezije primenjujemo i kod pacijenata sa posebnim potrebama i kod pacijenata koji psihički ne mogu da podnesu hirurški zahvat na drugi način.

  • Princip kojeg se strogo držimo od samog početka je da svakom pacijentu predlažemo da se odluči isključivo na onu intervenciju koju bismo i nad sobom izveli da za njom postoji potreba.

  • S ponosom ističemo da se ne bavimo takozvanom industrijskom stomatologijom. To znači da za nas pacijenti nisu brojevi. Svakom od njih pristupamo sa puno poštovanja i odgovornosti. Posvećujemo im punu pažnju i vreme, a kvalitet svih stomatoloških radova nam je vrhunski imperativ.

  • U cilju postizanja maksimalnih estetskih rešenja, koristimo trenutno najbolje materijale i tehnologije CAD-CAM (kompjuterski upravljanu izradu protetskih radova).